Prijsuitreiking jeugdtraining 2017 / 2018
Kom naar onze speelavond en speel 2 x gratis mee.

Donderdag van 20.00 - 22.00 uur
BCN Kook toernooi 2019

Op zaterdag 19 januari vond het jaarlijkse altijd gezellige kook toernooi plaats in sporthal de Steupel.
Dit toernooi wat speciaal bedoeld is voor leden van onze club om samen met een familielid te badmintonnen, en ze zo te laten proeven aan deze leuke sport.
Met de inschrijving van 11 teams werd er een verdeling in 2 poules gemaakt.

Om 13.00 gingen we van start met de 1e wedstrijden. Al gauw werd duidelijk dat de meeste teams gekomen waren om een stevig potje badminton op de baan te zetten. Er werd volop gedropt en gesmasht om de punten binnen te halen. De samenstelling van de teams was heel divers. Kleinzoon en opa, Vader en zoon, Vader dochter en Moeder en zoon, broer en zus en ook nog twee broers.
Vooraf was gemeld dat er vanwege de grote niveau verschillen de winnaar niet degene was met het meest aantal punten. Om het eerlijk te houden werd er vooraf (door een notaris) een punten aantal op een briefje geschreven. Uit beide poules kwam een team wat dit punten aantal het dichtst benaderde en werd de winnaar.

Halverwege werd er gezamenlijk even wat gedronken in het Grand Café, sommige hadden een echte dorstlesser nodig, andere namen een lekker bakkie.

Na de afsluitende 8e wedstrijd ronde konden de punten geteld worden en de balans opgemaakt worden. Om 16.00 werden de verdiende prijzen uitgereikt. Onder het motto deelnemen is belangrijker dan winnen was er voor iedereen een prijs.

Na afloop waren we het er allemaal over eens dat het een gezellige sportieve middag was geweest.
Spelers en organisatie bedankt voor deze leuke middag.